Persoonlijk Make-up advies (inschrijven)

Make-up by LR Deluxe

Wil je weten welke kleuren jou het meest flatteert?
Welke techniek bij jou van toepassing is?
Hoe je oneffenheden kan camoufleren en je beste punten kan accentueren?

 

Dan is deze professioneel make-up advies echt iets voor jou!
 

Misschien heb je wel een feestje in 't kort en wil je schitteren tussen de menigte?
Of ga je trouwen en wil je het sprookje compleet zien met de juiste make-up?

 

Reserveer dan snel een plaats voor jouw persoonlijk make-up advies.

 

Je wordt volledig opgemaakt en we bespreken verschillende stijlen, kleuren en technieken die bij jou van toepassing zijn.

Prijs: €35/u
Plaats: Bij jou thuis mogelijk mits kilometervergoeding € 0,35/km
Boeken kan hier

 

 

 

 

 

         

 

 

Serox by LR, de Botox zonder inspuitingen (inschrijven)

SEROX BY LR

 

Serox by LR is een nieuw soort oplossing tegen expressierimpels. Perfect op elkaar afgestemd, vullen de producten elkaar uitstekend aan bij de behandeling van plooien en rimpels in het gezicht. Botox effect zonder inspuitingen.  De Serox by LR geeft een instant optische rimpelvermindering door verbeterde glans.

Effect: de gezichtsspieren ontspannen, de huid voelt strak aan, hij lijkt gelijkmatiger en gladder. De huidstructuur wordt gestabiliseerd en oneffenheden verminderen. 

 

Wrinkle filler:

Argireline Solution C is een cosmetisch alternatief voor botox en een effectieve werkzame stof tegen rimpels.
Gatuline Expression maakt de huid zacht, reduceert snel fijne rimpeltjes en lachrimpels. Dynalift vormt een verstevigende film die de huid direct en langdurig verstevigt. 
Sesaflash en hyaluronzuur voorzien de huid van vocht en vullen de rimpels van binnen uit. Ronasphere LDP verbetert het huigevoel en zorgt direct na het aanbrengen voor een optische rimpelvermindering door verbeterde glans.

Effect: door de zijdeachtige structuur wordt het huidoppervlak direct gladder gemaakt, de zichtbaarheid van fijne lijntjes en rimpeltjes milder. Gladdere en meer stralende contouren in een handomdraai!

 

 

Professional eye pads:

De 15 minuten lifting voor thuis. Intensieve kuur voor direct zichtbare resultaten. De professionele oogpads bestaan uit puur collageen, een belangrijk ondersteunend element van de menselijke huid. Tijdens het activeren zuigen de pads zich vol met de werkzame stofoplossing en geven deze vervolgens aan de huid door. De huid wordt van binnen uit doorstroomd met vocht en lijkt strakker en steviger. Door de activering komen er natuurlijke collageenmoleculen uit de pads vrij. Zij helpen de huid vocht vast te houden en reduceren zo droogte-en lachrimpeltjes. Huididentieke peptiden fungeren als mediators en stimuleren zo de huideigen regeneratie, weefselvernieuwing en celstofwisseling.

Effect: Het ontspant en relaxt de gezichtsspieren en bestrijdt zo expressierimpels. Optimale voorziening van vocht, voelbaar gladder en strakker. Uw huid voelt fris en krijgt een stralender uiterlijk.

 

Instant result serum:

Cocktail met hoog gedoseerde werkzame stoffen voor het reduceren van expressierimpels. Het verkleint de diepte van de rimpels die veroorzaakt worden door het samentrekken van de gezichtsspieren, speciaal op het voorhoofd en rond de ogen. Ameliox stabiliseert en beschermt de collageenvezels in de huid en helpt bij het voorkomen van het onstaan van nog meer plooien en rimpels

Effect: de gezichtsspieren ontspannen, de huid voelt strak aan, hij lijkt gelijkmatiger en gladder. De huidstructuur wordt gestabiliseerd, oneffenheden verminderen.

 

 

Intensief Result Cream:

Intensief corrigerende anti-rimpelverzorging. Hyaluronic Filling Spheres microkleine kogeltjes van waardevol hyaluronzuur houden intensief vocht in de huid vast en vullen de holle ruimtes onder de rimpels met een nieuw volume. Argireline ontspant en relaxeert de gezichtsspieren. Ameliox stabiliseert de collageenvezels in de huid. Een biopolymeer van amandelproteïne wordt in de oneffenheden in de huidoppervlak opgeslagen en vormt een elastische film

Effect: rimpels worden van binnen uit opgevuld en worden zodoende gereduceerd. De gezichtsspieren ontspannen zich, de huid lijkt gelijkmatiger en gladder. De huidstructuur wordt gestabiliseerd, oneffenheden verminderd.

 

Intensive Result Cream 48 ml € 57,90
Instant Result Serum 38 ml    € 79,90
Wrinkle Care 15 ml                € 39,90
Professional Eye Pads            € 45,90

Totaal eenheidsprijzen          €223,60

Set voordeelprijs slechts       €183,90

 

Test onze Serox by LR GRATIS uit! Nodig een paar van je vriendinnen uit en zie met je eigen ogen wat Serox by LR voor jou kan betekenen! Voel het verschil! In Amerika doen de vrouwen Botox-Party's.....

Wij doen Serox_Pary's!!

Boek snel jouw Serox_party bij jou thuis samen met een paar vriendinnen en zie zelf het resultaat! En dit ZONDER die vreselijke naaldenprikken!

 

Al onze producten zijn dermatologisch getest!

Stars in a box (inschrijven)

Ben je ook toe aan een nieuw geurtje en weet je niet welke je moet kiezen?

Vraag snel naar onze STARBOX, je mag hem 2 a 3 dagen lenen om zo de tijd te krijgen om te testen!

Wanneer je in een parfumerie stapt, wordt je onmiddellijk overspoeld met een coctail van verschillende geuren! Dus nog voor je bent begonnen met testen, zijn uw reukssensoren reeds verzadigd en overprikkeld waardoor het moeilijker wordt om te kiezen.

Daarbij een parfum moet je op de huid kunnen verstuiven en dit een paar uur laten inwerken om te weten of deze wel bij je past.

Een parfum bestaat uit:

Topnoten: dit zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. Deze geuren zijn vooral belangrijk bij de verkoop van het parfum, na een minuut of tien zijn ze niet of nauwelijks meer te ruiken. De bovennoten van een geur zijn bedoeld om aandacht te trekken en stralen de eerste en verrassende indruk van een geur uit. Daarom is het belangrijk om een parfum eerst op je huid te verstuiven en een paar uur te wachten voorens je hem koopt. Daarom is de manier van werken met onze STARBOX ideaal omdat je hiervoor de tijd krijgt in tegenstelling tot een parfumerie.

Hartnoten: zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum.

Basisnoten: zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal één à twee uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren geur af blijven geven. Voorbeelden van basisnoten zijn houtsoorten zoals sandelhout en harsen zoals olibanum.

 • Onze STARBOX is ook een ideaal geschenk mits het heel moeilijk is om een een parfum voor iemand anders te kiezen!  Je kan hem nu bestellen voor €67,50 inclusief waardebon voor 1 parfum naar keuze! Zo heeft de persoon voor wie je hem koopt een mooie cadeau en kan hij/zij de parfum zelf uitkiezen en rechtstreeks bij Soul and Image bestellen
 • Wil je zelf een nieuw parfum? Leen dan GRATIS onze STARBOX een 2-tal dagen, test de parfums en bij ophaling kan je een bestelling plaatsen.
 • Levering binnen de 5-tal dagen 

Wacht dus niet langer om onze STARBOX gratis te LENEN om zelf te testen of te KOPEN als ideaal geschenk inclusief waardebon voor 1 parfum naar keuze voor €67,50!

 

 

 

Psychic Reading by Leimbergen Bonita (inschrijven)

Nood aan inzichten en vooruitzichten?
 • Vind antwoorden op jouw vragen
 • Inzichten in je huidige situatie
 • Vooruitzichten, niet te verwarren met toekomstvoorspellingen
 • Een analyse van hoe je er in werkelijkheid echt voor staat en niet hoe jij denkt ervoor te staan
 • Wil je weten hoe bepaalde personen tegenover jou staan en wat je van hen kan verwachten?
 • Financiële inzichten/vooruitzichten
 • Job inzichten/vooruitzichten
 • Liefde inzichten/vooruitzichten
 • Relatie inzichten/vooruitzichten

 

Bonita Leimbergen haalt haar informatie uit alle energie die om u heen is. Deze energie vertaalt ze, als medium, in woorden, beelden, inhoud en mogelijk een ondersteunende boodschap.

Zij is heel goed in staat om aan de hand van uw stem informatie van u te ontvangen en te ontleden.

Met alle verkregen informatie, in combinatie met levenservaring, kan zij uw situatie analyseren en u vandaar uit adviseren en een verwachting uitspreken.

Karakteranalyse is haar specialisme, emotionele gebeurtenissen en aanwezige talenten aanvoelen, een gave.

Kortom zij verschaft u inzichten en vooruitzichten die niet te verwarren zijn met toekomstvoorspellingen. Zij is een no nonsens persoon. Het advies dat u van haar krijgt is rechtuit eerlijk, adviseren, inspirerend en motiverend!

Ze helpt u om betere beslissingen te nemen.

 

Zij gaat geen beslissingen in uw plaats nemen! Alleen jijzelf kan dit en alleen jijzelf kan jouw eigen knopen doorhakken. En hier kan ze jou de weg wijzen.

 

Een Reading bestaat uit:

 • Foto psychometrie
 • Lenormand kaartenlegging
 • Heldervoelde analyse
 • Helderwetende analyse

Investering in jezelf:

 

Reading komt op € 75 per sessie. 

Gelieve verschillende, duidelijke en recente foto's mee te nemen van mensen over wie je vragen hebt.

 

Waar:

 • Thuispraktijk te Wilrijk, Antwerpen
 • Skype (na overschrijving)
 • Hangover van Google+ (na overschrijving)

 

Shake je slank in 1-2-3 (inschrijven)

 

 
Shake je slank in 1-2-3 is een nieuw concept bij Soul and Image! Onder begeleiding van Hypnose met de combinatie van de Figu Activ ben je zo van je overtollige kilo's af.
 
Doe jij er ook al jaren over om die kilo's maar kwijt te raken en dit telkens zonder succes?
Dit is zo herkenbaar! Ook ik, Bonita heb daar gezeten. Heb zelf een operatie laten uitvoeren, namelijk het plaatsen van een maagband! Heeft me enkel heel veel miserie bezorgd en dit zonder resultaat! Heel frustrerend was deze periode voor me. Door die maagband ben ik op een jaar tijd tot 2x toe geopereerd aan een littekenbreuk, elke dag pijn moeten verdragen en nog geen gram vermageren! Kan je je voorstellen hoe frustrerend dit was voor mij? Om een lang verhaal kort te maken... heb ik uiteindelijk de maagband laten verwijderen want ik had geen resultaat, enkel last en pijn en ik wou geen 3de operatie meer moeten meemaken want ik was er zeker van dat ik weer een breuk zou oplopen als ik de maagband zou laten zitten.
 
Uiteindelijk was ik vorige zomer begonnen met een proteine dieet op basis van shakes en gezonde voeding. Natuurlijk onder de begeleiding van Hypnose want anders zou ik het niet vol hebben gehouden! Niet omdat het niet lekker was, want de smaken zijn echt verrukkelijk! Maar ik had al zoveel dieten gedaan en voelde me zo hopeloos en was bang dat het me deze keer ook weer niet ging lukken en dat ik al dat geld zou hebben weggooit!
 
Dus bestelling geplaats, was ander merk als wat ik nu vertegenwoordig maar daar kom ik zo op terug. Ben ook 1 keer in hypnose gegaan met de suggesties dat ik het zal volhouden en er helemaal voor zal gaan.
De emo-eter die ik was had de knoop kunnen omdraaien dankzij 1 hypnosesessie en de STERKE WIL om die kilo's kwijt te spelen! Ik had er echt genoeg van!
Was heel eenvoudig, niks ingewikkeld, ik hoefde me maar te houden aan de regels en zelf niet te veel over nadenken dan loop je ook niet het risico dat je je weer emotioneel laat verleiden.
Dus ik deed elke dag gewoon wat ik moest doen, 2 vervangmaaltijden eten en 1 gewone maaltijd. Tussendoor kon ik nog wat groenten smullen en koffie of thee drinken om de honger te stillen. Alleen de eerste 2 dagen heb ik beetje honger gehad want uw lichaam moet wennen natuurlijk. Daarna had ik zelfs moeite gehad om alles op te eten.
 
Zo gingen 10 weken voorbij en woog ik 20kg minder! Kan je je voorstellen hoe gelukkig ik was? (big smile)
 
Nu om terug te komen over het merk waar ik zelf mee was afgevallen en het merk dat ik nu vertegenwoordig...
De strever in mij wou andere helpen hetzelfde succes te behalen zoals ik... want als ik dat kon dan kon een ander het ook! En ik ben iemand dat altijd een ander wilt helpen om succesvol te zijn. Ik vind het jammer wanneer mensen hun leven dromen! Nee! Droom niet je leven maar leef je dromen! En daar wil ik iedereen wie wilt bij helpen!
 
Nu zo'n Shake dieet is niet goedkoop en enthousiast als ik was maakte ik reclame over mijn succes en wilde ik mensen aanzetten om ook dat succes te gaan halen want vond het zo jammer dat ze ongelukkig bleven in hun lichaam en geest... terwijl het eigenlijk een KEUZE is die je maakt!
Nu ik zag en hoorde dat de financiën in de meeste gevallen het probleem was! Zoals ik zei... zo'n dieet is niet goedkoop. Het koste me meer dan € 300 voor 1 maand! Degenen die hier ervaring mee hebben zullen het wel beamen hoe duur dit is.
 
Dus ben ik gaan zoeken naar een alternatief dat ten minste EVEN GOED was en vooral GOEDKOPER!
 
Zo ben ik bij Figu Activ uitgekomen!
 
Het was niet alleen de HELFT goedkoper!!!! Nee de producten zijn zelfs van BETERE KWALITEIT
... en wat bedoel ik daarmee.....
De vitamienen en mineralen zijn hoger gedoseerd bij Figu Activ waardoor je zowel geestelijk als lichaamlijk beter gaat voelen. 
 
Dus voor mij was de keuze heel snel gemaakt! Ben overgestapt naar Figu Activ waardoor ik de helft van mijn geld per maand kon uitsparen en het is NOG beter voor mijn gezondheid en het geeft me nog meer KRACHT... hongergevoel is er niet want het VULT ook veel beter en je hebt dus langer een voldaan gevoel.
 
Vooral geestelijk voel ik me op en top... want ik moet toegeven dat ik de laatste tijd SUPER DRUKKE werkdagen heb. Targets die moeten gehaald worden, nieuw gebied, nieuwe producten, dus ook weer nieuw productkennis wat nogal uitputtend is allemaal.
 
Heel veel stress dus... dat kan ik je verzekeren.
 
Ik kan het niet goed beschrijven maar ik kan jullie zeggen dat ik me ondanks de drukke vermoeiende dagen toch OP EN TOP voel!!! En dit dankzij de ingredienten van de Figu Activ..
Heb geen vitamienen tekorten meer, noch calcium, noch ijzer, noch vitamine B sinds ik Figu Activ neem en Mind Master wat staat voor anti-stress en prestatieverhogend!
 
Een nog grotere metamorfose was "Nancy V. A." die het totaalconcept bij Soul and Image genoot! Dus de volledige combinatie van Hypnose, Mind Master, Figu Activ en een volledige Kleur, stijl en make-up transformatie onderging!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Wil jij ook dit succes ervaren? Wacht niet langer met jouw meest gewenste droom te laten uitkomen! Je krijgt de volledige ondersteuning die JIJ nodig hebt!
 
 
 
Wat kan je verwachten?
 • 1 Gratis Hypnosessie (indien gewenst) om de kracht in jezelf te vinden om vol te houden
 • Gratis begeleiding tijdens je "Shake je slank zonder stress" periode
 • Prijs zonder klantenkaart 3-maanden kuur: €735,90 
 • Prijs met klantenkaart 3-maanden duur: €454,74
 • Afslanken Zonder Stress in combinatie met onze Mind Master

Voor meer info of bestelling bel +32 494321235

Pagina's

Volg Soul & Image!

Facebook

 
 

Geniet hier een gratis consult

Concentreer je op een vraag en klik op een kaart om je antwoord te lezen.

 

Nieuwsbrief

Ontvang GRATIS advies en blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief: