Shake je slank in 1-2-3 (inschrijven)

 

 
Shake je slank in 1-2-3 is een nieuw concept bij Soul and Image! Onder begeleiding van Hypnose met de combinatie van de Figu Activ ben je zo van je overtollige kilo's af.
 
Doe jij er ook al jaren over om die kilo's maar kwijt te raken en dit telkens zonder succes?
Dit is zo herkenbaar! Ook ik, Bonita heb daar gezeten. Heb zelf een operatie laten uitvoeren, namelijk het plaatsen van een maagband! Heeft me enkel heel veel miserie bezorgd en dit zonder resultaat! Heel frustrerend was deze periode voor me. Door die maagband ben ik op een jaar tijd tot 2x toe geopereerd aan een littekenbreuk, elke dag pijn moeten verdragen en nog geen gram vermageren! Kan je je voorstellen hoe frustrerend dit was voor mij? Om een lang verhaal kort te maken... heb ik uiteindelijk de maagband laten verwijderen want ik had geen resultaat, enkel last en pijn en ik wou geen 3de operatie meer moeten meemaken want ik was er zeker van dat ik weer een breuk zou oplopen als ik de maagband zou laten zitten.
 
Uiteindelijk was ik vorige zomer begonnen met een proteine dieet op basis van shakes en gezonde voeding. Natuurlijk onder de begeleiding van Hypnose want anders zou ik het niet vol hebben gehouden! Niet omdat het niet lekker was, want de smaken zijn echt verrukkelijk! Maar ik had al zoveel dieten gedaan en voelde me zo hopeloos en was bang dat het me deze keer ook weer niet ging lukken en dat ik al dat geld zou hebben weggooit!
 
Dus bestelling geplaats, was ander merk als wat ik nu vertegenwoordig maar daar kom ik zo op terug. Ben ook 1 keer in hypnose gegaan met de suggesties dat ik het zal volhouden en er helemaal voor zal gaan.
De emo-eter die ik was had de knoop kunnen omdraaien dankzij 1 hypnosesessie en de STERKE WIL om die kilo's kwijt te spelen! Ik had er echt genoeg van!
Was heel eenvoudig, niks ingewikkeld, ik hoefde me maar te houden aan de regels en zelf niet te veel over nadenken dan loop je ook niet het risico dat je je weer emotioneel laat verleiden.
Dus ik deed elke dag gewoon wat ik moest doen, 2 vervangmaaltijden eten en 1 gewone maaltijd. Tussendoor kon ik nog wat groenten smullen en koffie of thee drinken om de honger te stillen. Alleen de eerste 2 dagen heb ik beetje honger gehad want uw lichaam moet wennen natuurlijk. Daarna had ik zelfs moeite gehad om alles op te eten.
 
Zo gingen 10 weken voorbij en woog ik 20kg minder! Kan je je voorstellen hoe gelukkig ik was? (big smile)
 
Nu om terug te komen over het merk waar ik zelf mee was afgevallen en het merk dat ik nu vertegenwoordig...
De strever in mij wou andere helpen hetzelfde succes te behalen zoals ik... want als ik dat kon dan kon een ander het ook! En ik ben iemand dat altijd een ander wilt helpen om succesvol te zijn. Ik vind het jammer wanneer mensen hun leven dromen! Nee! Droom niet je leven maar leef je dromen! En daar wil ik iedereen wie wilt bij helpen!
 
Nu zo'n Shake dieet is niet goedkoop en enthousiast als ik was maakte ik reclame over mijn succes en wilde ik mensen aanzetten om ook dat succes te gaan halen want vond het zo jammer dat ze ongelukkig bleven in hun lichaam en geest... terwijl het eigenlijk een KEUZE is die je maakt!
Nu ik zag en hoorde dat de financiën in de meeste gevallen het probleem was! Zoals ik zei... zo'n dieet is niet goedkoop. Het koste me meer dan € 300 voor 1 maand! Degenen die hier ervaring mee hebben zullen het wel beamen hoe duur dit is.
 
Dus ben ik gaan zoeken naar een alternatief dat ten minste EVEN GOED was en vooral GOEDKOPER!
 
Zo ben ik bij Figu Activ uitgekomen!
 
Het was niet alleen de HELFT goedkoper!!!! Nee de producten zijn zelfs van BETERE KWALITEIT
... en wat bedoel ik daarmee.....
De vitamienen en mineralen zijn hoger gedoseerd bij Figu Activ waardoor je zowel geestelijk als lichaamlijk beter gaat voelen. 
 
Dus voor mij was de keuze heel snel gemaakt! Ben overgestapt naar Figu Activ waardoor ik de helft van mijn geld per maand kon uitsparen en het is NOG beter voor mijn gezondheid en het geeft me nog meer KRACHT... hongergevoel is er niet want het VULT ook veel beter en je hebt dus langer een voldaan gevoel.
 
Vooral geestelijk voel ik me op en top... want ik moet toegeven dat ik de laatste tijd SUPER DRUKKE werkdagen heb. Targets die moeten gehaald worden, nieuw gebied, nieuwe producten, dus ook weer nieuw productkennis wat nogal uitputtend is allemaal.
 
Heel veel stress dus... dat kan ik je verzekeren.
 
Ik kan het niet goed beschrijven maar ik kan jullie zeggen dat ik me ondanks de drukke vermoeiende dagen toch OP EN TOP voel!!! En dit dankzij de ingredienten van de Figu Activ..
Heb geen vitamienen tekorten meer, noch calcium, noch ijzer, noch vitamine B sinds ik Figu Activ neem en Mind Master wat staat voor anti-stress en prestatieverhogend!
 
Ben een blij mense en blij om eindelijk mijn verhaal te kunnen posten! Weet je hoelang ik hier al van droomde om eindelijk te kunnen zeggen dat ik al die kilo's kwijt ben...?
HET IS ME GELUKT!!!
 
Wacht geen dag langer meer want ik weet hoe ongelukkig het je maakt en Bestel vandaag nog je 3-maanden kuur en ga slank de zomer in!
OOK JIJ KAN DIT!!!
Maak de keuze om je goed te voelen! Want daar draait het om! Een goed gevoel... is een keuze! Succes, is een keuze! 
 
Wat kan je verwachten?
 • 1 Gratis Hypnosessie (indien gewenst)
 • Gratis begeleiding tijdens je "Shake je slank zonder stress" periode
 • Prijs: € 454,74 voor 3 maand ( kan in 2 keer betaald worden)
 • De kracht in jezelf vinden om vol te houden
 • Afslanken Zonder Stress
 • Krachtige suggesties ter ondersteuning
 • Begeleiding en uitleg over de Figu Activ Shakes
   

Voor meer info of bestelling bel +32 494321235

Mind Master Promotie (inschrijven)

 

 • Voelt u zich ook futloos?
 • Meer energie nodig?
 • Nood aan betere concentratie?
 • Voelt u zich teneergeslagen en ziet u het allemaal even niet meer zitten?
 • Zijn de spanningen te hoog geworden en ondervind u veel stress, bewust of onbewust?

Dan kan Mind Master Body and Brain u helpen dit alles te verbeteren!

 

Wat zijn de Ingredienten en wat doet het dan precies met je?

Groene thee: Groene thee is wel goed voor alles: afvallen (vetverbranding), kanker vermijden, spijsvertering stimuleren, hart- en vaatziekten tegengaan, ons immuunsysteem verbeteren, veroudering tegengaan, hoge cholesterol en hoge bloeddruk aanpakken... Groene thee is vooral rijk aan catechines. Dit zijn flavonoïden met een krachtige antioxidatieve werking, die de schadelijke invloed van zuurstof en vrije radicalen in het lichaam kunnen afremmen. Vrije radicalen spelen een rol in het ontstaan van kanker, hart- en vaatziekten en verouderingsverschijnselen.'

Folidzuur: Foliumzuur speelt eveneens een belangrijke rol bij de vorming van rode bloedcellen, het erfelijk materiaal (DNA) en gezonde groei tijdens de zwangerschap. Ook is het erg belangrijk bij de deling van de cellen tijdens de groei: foliumzuur verlaagt de kans op de geboorte van een kind met een open ruggetje. Daarnaast verlaagt foliumzuur het homocysteïnegehalte van het bloed. Een hoog homocysteïnegehalte wordt in verband gebracht met een grotere kans op hart- en vaatziekten.

Vitamine E: Draagt bij tot de bescherming van de cellen tegen oxidatieve stress. Vitamine E (tocoferol), een vetoplosbare vitamine, speelt een rol bij de aanmaak van rode bloedcellen en het in stand houden van spier- en andere weefsels. Ook is het belangrijk voor de weerstand. Vitamine E is een antioxidant: het beschermt de cellen in het lichaam tegen vrije radicalen. Deze te lage opname van vitamine E kan bloedarmoede, oedeem en verhoging van het aantal bloedplaatjes tot gevolg hebben.

Vitamine B1: Vitamine B1 of thiamine is onmisbaar voor de energievoorziening van het lichaam, de werking van de hartspier en het zenuwstelsel. Bij een tekort aan vitamine B1 kunnen psychische afwijkingen ontstaan.

Vitamine B12: Draagt bij tot een normale psychische functie. Vitamine B12 is nodig voor de aanmaak van rode bloedcellen en voor een goede werking van het zenuwstelsel. Een tekort aan vitamine B12 leidt tot een vorm van bloedarmoede: pernicieuze anemie. Ook kan het tekort neurologische gevolgen hebben, zoals tintelingen in de vingers, paraestesie, geheugenverlies, coördinatiestoornissen of ataxie en spierzwakte in de benen.

Ijzer: Draagt bij tot de vermindering van vermoeidheid en uitputting. Een tekort aan het spoorelement ijzer komt vaak voor en kan vervelende en ernstige gevolgen hebben. Het mineraal speelt immers een belangrijke rol in je lichaam. Het zorgt er in de eerste plaats voor dat de rode bloedcellen zuurstof vanuit je longen tot in elke lichaamscel kunnen brengen. Daarnaast heeft ijzer nog andere functies. Het helpt bijvoorbeeld bij de productie van afweerstoffen en bij de afbraak van schadelijke stoffen in je lichaam.

Selenium: is een heel belangrijk spoorelement dat ons moet beschermen tegen hart- en vaatziekten en kanker. Door verarming van de aarde komt selenium steeds minder voor in de gewassen die we nodig hebben om gezond te zijn en te blijven. Het lijkt erop dat aanvulling in vorm van een supplement onafwendbaar is.

NEEM 1 WEEK MIND MASTER EN ZIE WAT HET MET JE DOET!

Voor amper € 2,24 per dag een beter en kwalitatiever leven.

 

Presentatie Hypnose (inschrijven)

 

Volg Soul & Image!

Facebook

 
 

Geniet hier een gratis consult

Concentreer je op een vraag en klik op een kaart om je antwoord te lezen.

 

Nieuwsbrief

Ontvang GRATIS advies en blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief: