Home

Bij Soul and Image kan je terecht voor het snel oplossen van zowat elk persoonlijk probleem door middel van:

  • Hypnose en Hypnosetherapie
  • Energetische hypnose, conversationele hypnose, mesmerisme
  • Tal van workshops: hypnose, zelfrealisatie, meditatie, energie
  • Energietherapie - ontspanningstherapie - coaching
  • Ondersteunende voedingsupplementen voor lichaam en geest.
  • Afslanken zonder stress

 

Onze coaches en begeleiders:

Erik Hartvigsen is een meervoudig internationaal gecertificeerd Hypnotiseur.

Erik brengt jou In no-time in een diepere of hogere staat van bewustzijn waar al jouw gevraagde veranderingswerken uitgevoerd worden. Reeds meer dan 25 jaar bestudeerd en praktiseert Erik ook het Yoga, het Tai Chi Kung, Jin shin Jitsu en nog andere meer ongekende/geheime systemen, wat hem enorm sierlijk maakt in het hypnotiseren. Hij hypnotiseert en fascineert middels het gebruik van zowel verbale als non-verbale en energetische technieken. Hij gebruikt het rationele en het creatieve om zowat elk probleem op te lossen. Hij heeft enorme ervaring in de moderne en oude hypnosetechnieken. Vele mensen slapen, geen wilskracht, de automatische piloot, leven de herinneringen telkens weer. Hypnose betekend voor Erik "iemand terug wakker maken in zijn betere zelf" en verder nog, "alle communicatie op welke manier dan ook of in welk niveau, is een vorm van hypnose".

Bellen voor afspraken met Erik Hartvigsen +32 473 540768

 

Bonita Leimbergen is Psychic Medium bekend van TV, Astro Contact op VTM en tevens gecertificeerd Hypnotiseur en Reiki Master

Bonita haalt haar informatie uit alle energie die om u heen is. Deze energie vertaalt ze, als medium, in woorden, beelden, inhoud en mogelijk een ondersteunende boodschap.
Zij is heel goed in staat om aan de hand van uw stem informatie van u te ontvangen en te ontleden.
Met alle verkregen informatie, kan zij uw situatie analyseren en u vandaar uit adviseren en, of een verwachting uitspreken.
Karakteranalyse, emotionele gebeurtenissen en aanwezige talenten aanvoelen, is één van haar specialiteiten.
Kortom, zij verschaft u inzichten en vooruitzichten die niet te verwarren zijn met toekomstvoorspellingen. Zij is een no-nonsens persoon. Het advies dat u van haar krijgt is rechtuit, eerlijk, adviserend, inspirerend en motiverend!

Door Bonita's drukke agenda zijn prive consultaties niet meer mogelijk!!!

 

 

NIEUW BIJ SOUL AND IMAGE

Mind Master, de kracht voor lichaam en geest!Mind Master -> de kracht van lichaam en geest!

De dag van vandaag is iedereen gehaast en heeft iedereen te weinig tijd voor zichzelf en om te doen waar men echt zin in heeft. Dat veroorzaakt heel wat stress! Stress kent dan ook iedereen... van de huisvrouw tot werkenden tot zelfs kinderen. We leven gewoon intensiever. Dr. Anke Ertan, Dokter voor voorzorgsgeneeskunde en stressmanagement (AGeP), zegt de laatste 5 jaren stresssymptomen toegenomen zijn. Haar antwoord hierop is: microvoedingssupplementen. Door een gerichte inname van deze plantenstoffen, vitamines en mineralen kunnen wij het lichaam ondersteunen, zodat het stress afbouwt en terzelfder tijd de nodige energie kan produceren.

Zo kan u de negatieve gevolgen van stress op het lichaam verminderen en terzelfder tijd heeft u de mogelijkheid deze stresssituaties beter te verwerken. 

 

 

 

 

Wat vind je nog meer bij Soul and Image?

Waarmee kan hypnose jou helpen

Wat is Hypnose

Hypnose en verkopen

Loslaten

Workshop Intuïtieve Ontwikkeling

Energetische Hypnose Workshop

Volg Soul & Image!

Facebook

 
 

Geniet hier een gratis consult

Concentreer je op een vraag en klik op een kaart om je antwoord te lezen.

 

Nieuwsbrief

Ontvang GRATIS advies en blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief: